تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌فروش سه محصول سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات بررسی بروکر آلپاری با بروکر‌های دیگر: مقایسه کامل آخرین جزئیات از واریز سود سهام عدالت (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش بورس در اولین روز هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ اسفند ۱۴۰۳) حدود یک‌سوم صنایع باارزش ایران در خراسان رضوی هستند | سهم استان از سبد مالیاتی کشور کمتر از یک درصد است زمان مرحله دوم پیش فروش سکه مشخص شد + جزئیات خطوط مترو و اتوبوس‌رانی مشهد فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در روز تشییع پیکر سید مقاومت، رایگان است قیمت حلیم و شله در ایام ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد تمدید تغییر ساعات کاری بانک‌ها تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ خرید قسطی خودرو تا قبل از نوروز ۱۴۰۴ نرخ طلا در مشهد اعلام شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آغاز طرح نظارتی تعزیرات حکومتی ویژه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی از فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۴ اسفند ۱۴۰۳) | دلار ۹۴ هزار تومان را هم رد کرد ۸۰ درصد اشتغال خراسان رضوی در فضای غیرصنعتی است | مشهد، میزبان ۵۲ درصد هتل‌های کشور عضو کمیسیون عمران مجلس: گرانی بلیت هواپیما اگر مصوبه قانونی ندارد، باید لغو شود وزیر نیرو: کشف ۱۰هزار ماینر قاچاق در کشور ریزش آبشاری قیمت دلار دیجیتال (۴ اسفند ۱۴۰۳) بازار کیف‌ و‌ کفش مشهد رنگ‌وبوی شب عید ندارد | گرانی دلار و نبود نقدینگی، مشکل اصلی تولیدکنندگان انتقاد نماینده مجلس از کارشکنی بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری توزیع گوشت گوسفندی منجمد تنظیم بازار در خراسان رضوی آغاز شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) افزایش حداقل دستمزد متناسب با نرخ تورم، به حفظ قدرت خرید کارگران کمک می‌کند بازار اجاره مسکن بهبود می‌یابد؟ (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

اصلی‌ترین دلایل ناترازی برق کشور چیست؟ | نیاز به سرمایه ۱۰ میلیارد دلاری برای جبران کمبود برق کشور

  • کد خبر: ۲۴۴۰۶۲
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲
اصلی‌ترین دلایل ناترازی برق کشور چیست؟ | نیاز به سرمایه ۱۰ میلیارد دلاری برای جبران کمبود برق کشور
سخنگوی فراکسیون امنیت انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: به هر حال یکی از دلایل ناترازی برق بحث سیاست‌گذاری در حوزه سرمایه‌گذاری برای تولید برق است که باید به این مهم توجهی ویژه شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمحمد پاک‌مهر با اعلام این خبر، اظهار کرد: روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه این هفته، یک حد نصاب جدید از مصرف برق در کشور به ثبت رسیده است.

وی گفت: چند سالی که کشور با موضوع ناترازی برق دست‌به‌گریبان است که این ناترازی بر اثر سه عامل مهم بروز و ظهور پیدا کرده است. یکی از این عوامل تغییر اقلیم و گرمای شدید در فصل تابستان است. تغییر اقلیم یک موضوع جهانی بوده و ایران نیز مشمول این تغییر اقلیم است.

سخنگوی فراکسیون امنیت انرژی، منابع معدنی و توسعه پایدار مجلس شورای اسلامی گفت: عامل دوم عدم سرمایه‌گذاری برای تولید برق پایدار بوده که نکته بسیار مهمی است که باید در سال‌های گذشته چنین اتفاق می‌افتاد که متأسفانه رخ نداده است. به هر حال یکی از دلایل ناترازی برق بحث سیاست‌گذاری در حوزه سرمایه‌گذاری برای تولید برق است که باید به این مهم توجهی ویژه شود.

وی عنوان کرد: افزایش مصرف برق (افزایش تعداد مشترکان برق) سومین عامل ناترازی برق در کشور است. یک میلیون به مشترکان برق در کشور اضافه شده که ۸۰ درصد فقط مشترکان برق خانگی هستند.

پاک‌مهر بیان کرد: در حال حاضر حداقل کمبود برق در ایران بین ۱۰ تا ۱۲ هزار مگاوات است که برای جبران این کسری به یک سرمایه‌گذاری ده‌میلیارددلاری نیاز است. کاهش مصرف برق از طریق سامانه‌های روشنایی و کاهش تلفات در شبکه برق ازجمله راهکار‌هایی است که در این قانون آمده که باید سیاست‌گذاری شود تا سالانه حداقل یک درصد از شدت مصرف برق در کشور کاهش یابد.

وی افزود: یکی دیگر از راهکار‌های مورد پیش‌بینی در قانون مزبور این بود که طبق ماده (۴) قانون صنایع انرژی‌بر، با همکاری وزارت صمت و نیرو حداقل ۱۰ هزار مگاوات برق تولید کنند. از این میزان ۹ هزار مگاوات برق باید در نیروگاه‌های حرارتی و یک هزار مگاوات برق باید در نیروگاه‌های تجدیدپذیر و پاک در مدت سه سال یعنی سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۴ تولید می‌شد. اگر این اتفاق می‌افتاد کشور در تولید برق به پایداری می‌رسید که متأسفانه این سهمیه وزارت صمت بوده که تاکنون اتفاق نیفتاده است. صنایعی در کشور وجود دارد که از شبکه سراسری برق تغذیه می‌کنند و میزان مصرف برق این صنایع هم بسیار بالاست.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->